Meusburger

Standard parts for tool and mould making

Meusburger – Setting Standards

Meusburger е водач на пазара при високопрецизните нормализирани елементи. В момента над 17.000 клиенти от цял свят използват предимството на стандартизираните елементи и се възползват от нашият над 50-годишен опит в обработката на стомана. Една неповторима програма от нормализирани продукти, комбинирана с висококачествено оборудване за инструменталния цех, прави Meusburger надежден и глобален партньор в машиностроенето и инструменталната екипировка.

Стандартизираните елементи

Висококачествените прецизно изработени стандартизирани елементи от Meusburger изграждат една много стабилната основа в областта на Инструменталната екипировка и Машиностроенето. Чрез използването на стандартизирани елементи се създава възможност за значителни икономии на разходите. При Meusburger всички стандартизираните елементи са отгряти, което Ви гарантира минимално изкривяване при последваща обработка.

Инструменти за работилница

В областта Инструменти за работилницата, пазара предлага огромна гама от продукти от много и различни доставчици. Това сравняване, подбор и поръчка Ви отнема много време и допълнителна работа. Ние знаем най-доброто оборудване и доставчици за ефикасна работа, базирайки се на дългогодишният ни опит в обработката на стомана.