Meusburger

Standard parts for tool and mould making

Meusburger – Setting Standards

Meusburger je vodeći proizvođač u polju izrade visoko preciznih standardnih delova. Više od 17,000 kupaca širom sveta trenutno koristi bezbroj prednosti u standardizaciji i benefite kompanije sa preko 50 godina iskustva u radu sa čelicima. Ponudom širokog asortimana standardnih delova u kombinaciji sa visoko kvalitetnim proizvodima u polju radioničke opreme, Meusburger je pouzdan globalni partner za alate, izradu alata i mašinogradnju. 

Standardne komponente

Visoko kvalitetne standardne komponente od Meusburger-a su pouzdan osnov za izradu alata i mašinogradnju. Sistemskom upotrebom standardnih delova mogu se postići znatne uštede. Meusburger kroz proizvodnju sve svoje komponente dodatno žari radi uklanjanja unutrašnjih napona u materijalu, te time osigurava stabilan i siguran rad delova.

Radionička oprema

U domenu radioničke opreme, nudimo ogovarajući asortiman proizvoda od različitih dobavljača. Poređenje, odabir i različite adrese poručivanja oduzimaju određeno dragoceno vreme i energiju. Iz našeg višegodišnjeg iskustva poznajemo dobru opremu i dobavljače za efikasan rad i obradu.