Meusburger

Standard parts for tool and mould making

Meusburger – Setting Standards

Meusburger je vodilni ponudnik visoko preciznih normalij. Več kot 17.000 strank po vsem svetu uporablja prednosti standardizacije in ima koristi od naših več kot 50 letnih izkušenj na področju obdelave jekla. Naš obsežen program normalij v kombinaciji z visoko kakovostnimi produkti za delavnico nas naredi zanesljivega in globalnega partnerja za orodjarstvo, strojegradnjo in izdelavo priprav.

Normalije

Meusburger visoko kvalitetne normalije zagotavljajo osnovno podlago v orodjarstvu in strojegradnji. Z uporabo standardnih normalij se lahko privarčuje veliko dodatnih stroškov. Pri Meusburgerju so normalije standardno napetostno žarjene, kar omogoča in zagotavlja kasnejšo obdelavo brez deformacij.

Delovna sredstva

Prav na področju delovnih sredstev ponuja tržišče skorajda nepregledno ponudbo izdelkov različnih proizvajalcev. Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj pri obdelavi jekel Vam lahko ponudimo najboljša sredstva, ki jih potrebujete za učinkovito proizvodnjo. S tem Vam omogočamo veliki prihranek vašega dragocenega časa, ki bi ga porabili za primerjavo, izbiro in naročilo pri različnih dobaviteljih.