Meusburger

Standard parts for tool and mould making

Meusburger – Setting Standards

Meusburger este lider pe piaţa elementelor tipizate de înaltă precizie. Peste 17.000 clienţi din întreaga lume se bucură de avantajele standardizării şi beneficiază de experienţa noastră de peste 50 de ani în prelucrarea oţelului. O gamă vastă de elemente tipizate combinată cu produse de calitate pentru atelier matriţerie, fac din Meusburger partenerul global de încredere pentru execuția de scule, matriţe și inginerie mecanică.

Tipizate

Tipizatele Meusburger de înaltă calitate constituie baza fiabilității în execuția de scule, matrițe, mașini și dispozitive. Prin utilizarea consecventă a tipizatelor, veți descoperi un potențial considerabil de reducere a costurilor. La Meusburger tipizatele sunt detensionate termic, astfel este garantată prelucrarea lor ulterioară fără deformări.

Scule și consumabile pentru atelier matrițerie

În special pentru necesarul de atelier matrițerie oferă piața o varietate incredibil de mare de produse și furnizori. Comenzile cu selectarea și compararea lor costă mult timp și efort. Datorită experienței îndelungate în prelucrarea oțelului, știm care sunt cele mai bune echipamente și cei mai buni furnizori cu care se poate lucra eficient.