Meusburger

Standard parts for tool and mould making

Meusburger – Setting Standards

De firma Meusburger is marktleider op het gebied van uiterst nauwkeurige normdelen. Meer dan 17.000 klanten over de hele wereld maken gebruik van de voordelen van de standaardisatie en profiteren van onze ruim 50 jaar ervaring in de bewerking van staal. Meusburger is een betrouwbare partner voor de gereedschaps- en matrijzenbouw door een uitgebreid normdelen assortiment in combinatie met hoogwaardige producten voor de werkplaatsuitrusting. 

Normdelen

Normdelen van hoge kwaliteit vormen een betrouwbare basis in de gereedschappen-, matrijzen- en machinebouw. Door het consequente gebruik van normdelen zijn aanzienlijke kostenbesparingen mogelijk. Bij Meusburger worden normdelen standaard spanningsarm gegloeid, waardoor een vervormingsarme verdere verwerking gegarandeerd wordt.

Werkplaatsuitrusting

Juist op het gebied van werkplaatsuitrusting maakt het grote aanbod van producten en producenten de markt zeer onoverzichtelijk. Het vergelijken, kiezen en bestellen kost veel tijd en moeite. Door onze jarenlange ervaring in het bewerken van staal weten we, welk materiaal en welke leveranciers het beste zijn voor een efficiënte bewerking.