Meusburger

Standard parts for tool and mould making

Meusburger – Setting Standards

A Meusburger vállalat a nagy pontosságú normáliák piacvezetője. Világszerte több mint 17.000 ügyfél használja a szabványosítás előnyeit és profitál az acélmegmunkálás több mint 50 éves tapasztalatából. Egy átfogó normáliaprogram kombinálva a műhelyfelszerelés számára kínált kiváló minőségű termékekkel, megbízható globális partnerré tette a Meusburgert a kivágó és fröccsöntő szerszám, valamint a gépgyártás számára.

Normáliák

A Meusburger kitűnő minőségű normáliái a szerszámkészítés és gépgyártás megbízható alapjait képezik. A normáliák következetes használatával egy jelentős költségmegtakarítási potenciál kihasználása válik lehetővé. A Meusburgernál valamennyi normália feszültségcsökkentő hőkezelésen esik át, mely által garantált a vetemedésszegény továbbmegmunkálás.

Műhelyfelszerelés

Éppen a műhelyfelszerelések területén szinte átláthatatlan a piac nyújtotta kínálat úgy a termékek mint azok szállítói területén. Az összehasonlítás, kiválasztás és megrendelés rengeteg időt és energiát vesz igénybe. Az acél megmunkálásában szerzett sok éves tapasztalatunkból adódóan mi tudjuk, melyek a hatékony munkához szükséges legjobb szerszámok és beszállítók.