Meusburger

Standard parts for tool and mould making

Meusburger – Setting Standards

Meusburger er førende på markedet inden for højpræcise normdele. Der er allerede mere end 17.000 kunder på verdensplan, som udnytter fordelene ved standardisering og dermed får glæde af mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Et omfangsrige sortiment af normdele, kombineret med produkter af høj kvalitet til anvendelse på værkstedet, gør Meusburger den globale partner inden for stanse-, plast- og støbeværktøjer.

Normdele

Normdele af høj kvalitet fra Meusburger danner det pålidelige grundlag inden for stanse-, plast- og støbeværktøjer. Ved konsekvent anvendelse af normdele er der et stort potentiale for at få glæde af betydelige omkostningsbesparelser. Hos Meusburger bliver normdele som standard lavspændingsglødet, hvorved en effektiv videre bearbejdning sikres.

Værkstedsudstyr

Netop inden for området værkstedsudstyr er der et nærmest uoverskueligt udbud af produkter og leverandører på markedet. Det koster både tid og penge at sammenligne, udvælge og bestille. På grund af vores mange års erfaring med bearbejdning af stål ved vi, hvilket arbejdsudstyr og hvilke leverandører, der er de bedste til at sikre en effektiv bearbejdning.